Fredagsanekdote – Det føles som at blive slået hjem i Ludo

Måske man skulle gå i vinterhi som vi kender det i børnefortællingerne

Lige som vi gik og troede, at nu går det den rigtige vej med det der COVID-19, så går det den anden vej, og COVID-19 tiltag bliver strammet yderligere. ”Det føles som at blive slået hjem i ludo”. Du har tabt tid og skal begynde forfra.

”Det føles som at blive slået hjem i ludo”

I tirsdags den 5. januar blev forsamlingsforbuddet reduceret fra 10 personer til 5 personer. I hverdagen rundt om de små borde gør dette næppe den store forskel, men i løbefællesskaberne kan det mærkes.

 

Vi går fra at kunne løbe sammen ved 10 personer, hvor diverse forbehold er blevet iagttaget med afstandskrav og opdelinger til nu 5 personer med 2 meters afstand. Det er næsten som, at fortælle os løbere, at vi skal ikke længere løbe sammen. Det som før har været nemt og frit, er nu tungt og besværligt.

Det er næsten som, at fortælle os løbere, at vi skal ikke længere løbe sammen. Det som før har været nemt og frit, er nu tungt og besværligt.

Er dette så et stort isue – eller sidder skribenten bare og piver

Lidt af hvert bliver det korte svar, vi reagerer på det, som berør og påvirker os.

Vi kommer igennem det her – også dette her – men mange har oplevet dette ugentlige eller regelmæssige frirum, hvor det har været muligt at løbe sammen i en lille gruppe, hvor snakken har kunnet løbe frit, hvor vi har haft mulighed for at pleje vores sociale gener – Det har for mange været et frirum, en helle et lys midt i denne Corona tid.

Jeg er selv initiativtager til et løbe fællesskab Trail i Holte & Lyngby, og indtil vi har fundet et nyt format for gennemførelse af vores trailløb, så er de ugentlige træninger indstillet. Om det gør en forskel det ved vi ikke, men mentalt gør det en forskel, og jeg føler, at jeg dermed også gør mit.

Nu går vi og venter på vaccinen eller endnu bedre at effekten af vaccinen skal slå igennem.

Hvad gør du ? resignerer du og løber alene? Løber du i mindre grupper? Eller er du bare gået i hi som de store dyr?

 

God fredag til alle trailløbere, ultraløbere, løbere – sporene er derude og venter på os

 

Hvis du vil læse lidt om det Trailløbe fællesskab vi har i Lyngby & Holte kan du læse nærmere her

Læs andre artikler i Trailmagasinet