Hvem er verdens bedste trailløber, hvem er den bedste kvindelige trailløber i Europa?

Få svaret hos ITRA.

ITRA som står for International Trail Running Association har lavet et globalt stykke statisik, hvor de har ranket 1,8 mio trailløbere over hele verden. Baseret på deres resultater og løb, som de har stillet op i er de blevet tildelt et point system. Det er et ganske omfattende stykke arbejde, som her lægges frem.

Man kan sikkert have mange kommentarer og holdninger til selve opgørelsen og måske kan man være uenig. Ikke desto mindre er det en form for verdensrangliste som er sjov og sidde og nørde lidt med. Og når du over aftenkaffen sidder og diskuterer, hvem der er bedst USA eller Europa så kan du selv finde svaret. Og er kvinder bedre end mænd eller omvendt – find selv svaret.

 

Her ser du feks top 5 i Europa

Runner Score Age   Nationality
Kilian JORNET-BURGADA 943 34   H Spain
Bartlomiej PRZEDWOJEWSKI 932 28   H Poland
Pau CAPELL 921 30   H Spain
Davide MAGNINI 919 24   H Italy
Stian ANGERMUND 917 35   H Norway

 

Under hver løber kan du se, hvilke løbe de har deltaget i, hvilken placering de har fået osv. For nogle af løberne går det altså langt tilbage.

Der er en gratis version og der er en betalt version

Som fra andre moduler er der en gratis adgang og en betalt adgang. Hvis du betaler 8 Euro, som gælder for adgang et helt år, så kan du lave dine egne søgninger, og køre dine egne statistikker – Det anbefales lige at bruge 8 Euro på dette. Og så har du mange hyggestunder for dette.

Men kig selv, du kan starte med gratis version. Når du så lige savner at komme et stik dybere ned, så kan du spendere de 8 Euro.

…….. Og del evt gerne dine egne iagttagelser og kommentarer iøvrigt.

 

God fornøjelse.

 

Du finder link til ITRA her

Flere artikler fra Trailmagasinet