….af Mette Birk Jensen

 

Vi har på Trailmagasinet modtaget denne bog til gennemlæsning og anmeldelse. Bogen vil blive læst og anmeldt her på siden, og anmeldelsen finder også vej til næste nummer af Trailmagasinet.

 

Men lad os fjerne spændingen med det samme. Denne bog fænger og fanger fra første side – du skal ikke snyde dig selv for forordet allerede her slåes tonen an – Det handler om smerte, udholdenhed og en tro på egne evner.

 

Da var det, smerten kom som lyn fra en klar himmel. Den slog ned uden det mindste varsel, det var en helt ny smerte, som jeg ikke havde mødt under træningen, og jeg var totalt uforberedt. Det var som om min ene fod eksplodere, og et brandvarmt jag spredte sig som flydende lava i skoen…… læs selv fortsættelsen på denne 100 km tur

Forfatteren Mette Birk Jensen har lavet et grundigt stykke research, hvor hun har talt med en række internationale ultratrailløbere. Og Mette er selv ultraløber en af de mere seje af slagsen. Så der er ikke alene forståelse i gengivelsen af research, der er også dybde. Der er både, nerve og kant i det som behandles her.

Hvert kapitel i denne bog giver anledning til refleksion.

Mere fyldestgørende anmeldelse er på vej her på siden 

Du finder bogen her Ultrakvinderne

Hvis du har bøger, som du synes vi bør anmelde, så send os en mail på info@loberejser.dk