Godt Nyt Løbeår 2022! 

(af Mette Birk Jensen)

Vi ved det godt. Der har været stille meget længe på Trailmagasinets redaktion. Lad os bare sige, at vi har været ud at løbe. Både i bjergene og på landevejen. Og både langt og længe, for vores nyligt deklarerede fokus på ultraløb har bidt sig fast. Så det kommer I helt sikkert til at høre mere om i 2022.

Hvorom alting er, er vi nu tilbage på pinden med fornyede kræfter og med masser af ambitioner om at levere en masse spændende løbestof i det nye år.

Ambitioner er en klassisk bestanddel af nytåret. Det hører med, at man lægger planer og udarbejder hensigtserklæringer. Det nye år ligger der jo som en blank side, der bare venter på at blive fyldt ud med en masse spændende løb og en konsistent og målrettet træning. ”2022 bliver året hvor jeg…”. Nytårsforsætter er en fed ting, som giver mod og kriller i maven og måske endda lidt ros og skulderklap på forventet efterbevilling. Skål!

Quitters Day

Allerede når vi kommer frem til d. 16. januar, støder vi imidlertid på den første udfordring. Den tredje søndag i januar, som altså i år falder d. 16., er blevet udnævnt til ”Quitters Day” af det globale online træningsunivers Strava. De har på baggrund af deres mere end 70 millioner brugere verden over analyseret sig frem til, at det er den dag, hvor vores nytårsforsætter havner i vasken.

Her på Trailmagasinet er vi fast besluttet på, at vores ambitioner om at levere spændende løbestof skal vare året ud og ikke skylles ud med badevandet! Dog vil vi gerne have jeres hjælp.

Er der nogle spændende emner, som du kunne tænke dig at høre mere om? Har du nye ideer, eller kunne du måske endda tænke dig at bidrage med en god historie? Så hører vi rigtigt gerne fra dig!

I mellemtiden, her på redaktionen, så snører vi løbeskoene, ruller ærmerne op og kører fingrene i stilling på tastaturet. Så kig ind hos os jævnligt for at se, hvad der sker på løbescenen i 2022. Vi lover, at vi vil gøre, hvad vi kan, for at levere historier og betragtninger fra nær og fjern, som kan inspirere og motivere dig året ud.

Når du lige skal have fat i Trailmagasinet

Hvis og når du har noget på hjertet forslag til en artikel, en begivenhed som fortjener opmærksomhed, et løb som flere bør kende til så drop et par linier med et link så skriver du til os på info@trailmagasinet.dk

Skriv til redaktionen hvis du har lyst til at bidrage med indhold og artikler.

Godt Nytår 

Sports girl who wants to start the new year 2022. Concept of new professional achievements in the new year and success.