Fra operationel handlingsplan til realiseret målsætning

Bliv en bedre løber – Personlig clinique med OL løber Jess Draskau Petersson

Personlig coaching med Jess Draskau Petersson fra Trail Run Spain - Trailløb i Spanien. Individuel og vedkommende rådgivning.

Personlig coaching med Jess Draskau Petersson. Individuel og vedkommende rådgivning.

Få en personlig guidance af OL løber af Jess Draskau Peterson, få kommenteret din målsætning, få gjort din træningsplan skarp – få fem gode råd til hvordan du binder din handlingsplan sammen så du bedre realiserer din målsætning.

Hos Løberejser har du mulighed for at få en personlig coaching med Jess Draskau Petersson. Coachingen er dialog baseret og vil tage afsæt i din situation baseret på dine træningsmæssige målsætninger. Du får en times coaching af en af Danmarks gennem tiden bedste kvindelige løbere, det foregår på behageligvis under afslappede omstændigheder, og det handler om dig, og det som er vigtigt for dig.

Pris for 1 times individuel coaching med mulighed for 2 opfølgnings via mail eller Skype.

50 €.

 

Om Jess Draskau Petersson

Jess Draskau Petersson er tidligere top triatlet og eliteløber. Har to gange deltaget til OL på Marathon distancen for Danmark (London 2012 og Rio 2016). Jess D. Petersson har gennem årtier levet som en professionel atlet – Jess har mestret at finde en balance mellem arbejde, hverdagslivet og mange timers træning. Jess har formået at fastholde fokus på en ambitiøs målsætning, selv om den har været langt væk.

Jess realiserede først sin målsætning i London og siden i Rio. Forfulgt af skader og uheld, påkørsler og trafik uheld, har Jess gang på gang formået at rejse sig komme tilbage som fuglen Føniks. Når Jess har været aller længst nede, er Jess kommet styrket tilbage. Et fravær kan nogen gange give styrke og alternativ træning herunder mental træning, kan være det, som gør forskellen.

Et par af key-words som du kan forvente 

Hold fast fokuser, vær en ener, hav fokus på målet, læg en operationel handlingsplan men vær forandringsparat, når ting ikke går din vej.

For mere info

mail til info@loberejser.dk  eller 26 16 25 25

Om trail Run Spain