Med FIF i skoven

FIF som til daglig holder til på Frederiksberg helt konkret på Sønderjyllands Alle tager hver den sidste lørdag i måneden på tur. Denne lørdag gik turen til Rådvad, hvorfra Claus Klitholm havde forberedt en både spændende og alsidig tur.

 

I en tid med COVID-19, hvor der skal tages hensyn og løbes på en anden måde, så stiller det arrangøren overfor nogle andre udfordringer. Måske netop på grund af COVID-19, hvor vi alle er lidt mere for os selv, så trækker sociale ture som dette lidt ekstra. Vi er jo trods alt sociale mennesker og tydeligt var det, at folk havde brug for at tale.

 

Hos FIF er man meget disciplineret og allerede fra start bliver der holdt afstand. Der er en god håndfuld trænere med, og så deler man ellers op i grupper med max 7-9 personer afstemt i forhold til folks løbehastighed.

 

Den tur der var sammensat denne lørdag var på 7,2 km og det kunne man så gennemløbe 1, 2 eller 3 gange. Der afsluttes med at der drikkes kaffe fortsat med afstand – og der er sprit til kaffen ikke til halsen, men til hænderne.

 

Jeg var på vegne af Trailmagasinet inviteret med på denne måneds trailtur.

FIF et dejligt tiltag i en lidt svær tid.

Hvis du vil læse mere om FIF finder du dem her.