Kunsthal Aarhus inviterer til event med Ultraløberen Kristina Schou Madsen onsdag d. 4. november kl. 19-21.

Kom forbi Kunsthal Aarhus onsdag d. 4. november kl. 19-21, hvor vi undersøger, hvad der driver mennesker til grænsen og hvordan det er at dyrke sport i nogle af verdens mest ekstreme omgivelser. Mød ultraløberen Kristina Schou Madsen og den norske ekstremsportsforsker og eventyrer Audun Hetland.
 

Ultraløb og kunst?

Kristina, der har løbet 7 maratonløb over 7 dage på 7 kontinenter, fortæller om sine grænseoverskridende præstationer og om jagten på nye udfordringer gennem sin sport.

Audun gør os klogere på, hvad det er, der får nogle ekstremsportsudøvere til at gå det sidste skridt ud over kanten, ud i det uvisse.

Arrangementet er optakt til udstillingen Go Extreme – et stort og visionært udstillingsprojekt, der kombinerer ekstremsport og kunst på nye og inspirerende måder.
 

Deltag eller se med live!

Der et begrænset antal pladsbilletter, som kan bookes på Billetto her: https://billetto.dk/e/3-ekstremsport-i-ekstreme-omgivelser-billetter-474667
 
Allerhelst ville vi selvfølgelig fylde salen til randen med publikum, men når det nu ikke kan lade sig gøre, har vi sørget for, at man også kan få en fed oplevelse hjemmefra.
 
Vi livestreamer eventen i super kvalitet på https://www.facebook.com/kunsthalaarhus og på vores hjemmeside http://www.kunsthalaarhus.dk.​