Ultra Sierra Nevada – en udfordring af den store slags

Dorte Dahl er mangeårig trail og ultraløber, og har ved flere lejligheder repræsenteret det Danske Trail og ultra landshold. Dorte har gennem sine mange løb opnået mange podieplaceringer.

På Fredag står Dorte overfor endnu en udfordring nemlig løber Ultra Sierra Nevada. Det handler om ultra, løb og velgørenhed og gennem en konkret sag at hjælpe andre helt konkret initiativet “Legeheltene”, som du kan læse mere om nedenfor.

 

På fredag tager jeg hul på mit projekt Charity7Ultras, hvor jeg løber Ultra Sierra Nevada 100 Km/6000hm

Dorte Dahl
Dette legendariske Ultraløb i de spanske fastlands højeste bjergkæde Sierra Nevada er ikke særligt langt, men pga. af højderne, er det meget udfordrende. Ikke mindst fordi det pga Corona afholdes på en årstid hvor temperaturen svinger fra -10 til +20 grader og sidste del løbes i sne.
Jeg har tidligere deltaget, men måtte desværre udgå efter ca. 80km – lige inden jeg rundede toppen (3400moh) pga. højdesyge/utilpashed – derfor skal jeg selvfølgelig gennemføre!Og denne gang ikke kun for at løbe om podiepladser, MEN for ”en god sag”.
 
Jeg støtter nemlig Legeheltene, som er et initiativ fra Børneulykkesfonden. #Legeheltene hjælper indlagte børn rundt omkring i Danmark med leg, motion og bevægelse i hverdagen, noget alle har brug for uanset om man er syg eller rask.
 
Læs mere om indsamlingen i nedenstående link, hvor du også kan blive kilometersponsor og gøre en forskel for indlagte børn i Danmark.
 
Denne gang løbes der ikke om podieplaceringer, men i en god sags tjeneste. Det ændrer dog ikke på, at turen og distancen forbliver den samme. Der er måske ikke et pres fra andres side, men dermed heller ikke den motivering der kan ligge i dette.
 
Respekt og sympati herfra for at tage denne udfordring og indsamling op.
 
FDorte Dahl Løber Ultra Sierra Nevada

Dorte Dahl Løber Ultra Sierra Nevada

 
Du kan læse mere om Dorte Dahl her – Dorte Dahl
 
 
(foto) fra Dorte Dahl Facebook side